2021-11-08-01-Van-Egmond-Briefpapier-Logo
2021-11-08-01-Van-Egmond-Briefpapier-Logo

Veldhoflanden 1a, 7542LA Enschede

De winkelruimte is toegankelijk via de passage. In de passage is de winkelruimte gelegen pal tegenover Albert Heijn en naast Etos en Bloemenboetiek Stroinkslanden.
EUR Op aanvraag

Kenmerken

Winkelcentrum Het Stroink ligt in het hart van Stroinkslanden, de meest oostelijk gelegen woonwijk van het stadsdeel Enschede-Zuid én de groenste wijk van heel Enschede.

Het Stroink is fors uitgebreid en is van binnen en buiten een complete metamorfose ondergaan. Het winkelcentrum biedt onderdak aan twee supermarkten (Albert Heijn en ALDI), enkele uitstekende versspecialisten, een nieuwe restaria, twee winkels op het gebied van persoonlijke verzorging en diverse andere branches voor de dagelijkse boodschappen. Dankzij deze aantrekkelijke variatie in het winkelaanbod heeft Het Stroink een sterk aanzuigende werking op klanten uit de wijk Stroinkslanden én op een deel van het nabijgelegen buitengebied.

De winkelruimte is toegankelijk via de passage. In de passage is de winkelruimte gelegen pal tegenover Albert Heijn en naast Etos en Bloemenboetiek Stroinkslanden. Met een frontbreedte van ca. 7,5 meter is de winkelruimte uitstekend zichtbaar! De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 108 m² b.v.o.

Bouw

Bouwjaar: 2021

Onderhoud binnen: Uitstekend

Onderhoud buiten: Uitstekend

Oppervlakte: 108 m²

Energie

Energielabel: A+++++

Energielabel einddatum:

Plattegrond

Brochure aanvragen