2021-11-08-01-Van-Egmond-Briefpapier-Logo
2021-11-08-01-Van-Egmond-Briefpapier-Logo

Veldhoflanden 14, 7542LA Enschede

Deze winkelruimte is gunstig gelegen naast één van de entrees van het winkelcentrum, aan het noordelijke plein naast Kuipers Dier-, Tuin- en Hobbyshop en fietsenwinkel Falagro en pal tegenover de parkeerplaats.
EUR Op aanvraag

Kenmerken

Winkelcentrum Het Stroink ligt in het hart van Stroinkslanden, de meest oostelijk gelegen woonwijk van het stadsdeel Enschede-Zuid én de groenste wijk van heel Enschede. Samen met een apotheek, een medisch centrum, enkele basisscholen, een peuteropvang en een tankstation vormt het winkelcentrum het kloppende hart van de wijk.

Het Stroink is recentelijk fors uitgebreid en heeft zowel van binnen als van buiten een complete metamorfose ondergaan. Het winkelcentrum biedt onderdak aan twee supermarkten (Albert Heijn en ALDI), enkele uitstekende versspecialisten, een restaria, twee winkels op het gebied van persoonlijke verzorging en diverse andere branches voor de dagelijkse boodschappen. Dankzij deze aantrekkelijke variatie in het winkelaanbod heeft Het Stroink een sterk aanzuigende werking op klanten uit de wijk Stroinkslanden én op een deel van het nabijgelegen buitengebied. De winkelruimte is gunstig gelegen naast een van de entrees van het winkelcentrum, aan het noordelijke plein naast Kuipers Dier-, Tuin- en Hobbyshop en fietsenwinkel Falagro en pal tegenover de parkeerplaats. Met een frontbreedte van circa 12 meter is de winkelruimte uitstekend zichtbaar! De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 93 m² b.v.o.

Bouw

Bouwjaar: 2021

Onderhoud binnen: Uitstekend

Onderhoud buiten: Uitstekend

Oppervlakte: 93 m²

Energie

Energielabel: A+++++

Energielabel einddatum:

Plattegrond

Brochure aanvragen