2021-11-08-01-Van-Egmond-Briefpapier-Logo
2021-11-08-01-Van-Egmond-Briefpapier-Logo

Ketelmakerij 33G-H, 7553ZP Hengelo

Gunstige gesitueerde opslagruimte, gesitueerd tussen de woonwijk Hengelo-Zuid en het gelijknamige bedrijventerrein Hengelo-Zuid.
EUR 91.000,- k.k.

Kenmerken

Gunstige gesitueerde opslagruimte, gesitueerd tussen de woonwijk Hengelo-Zuid en het gelijknamige bedrijventerrein Hengelo-Zuid, beschikbaar voor de verkoop.

Het onderhavige object betreft twee gekoppelde opslagboxen van het formaat Large. De oppervlakte van de opslagruimte bedraagt ca. 54 m² en heeft een vrije hoogte van ca. 3,5 meter. De opslagruimte is voorzien van twee elektrisch bedienbare sectionaal overheaddeuren, TL-verlichting, ventilatie, alsmede een vloeistofdichte vloerafwerking (coating).

Het park met boxen is in 2022 gerealiseerd. Het park is volledig omheind en voorzien van camerabewaking. Iedere box beschikt over een brandmelder. Middels een persoonlijke toegangscode is het mogelijk om 24/7 het park te betreden. Er is een algemene ruimte aanwezig waar een sanitaire voorziening alsmede een water aansluiting aanwezig is. De boxen zijn zowel geschikt voor zakelijke- als privé doeleinden. Iedere box is voorzien van een eigenhuisnummer en postbus.

Bouw

Bouwjaar: 2022

Onderhoud binnen: Uitstekend

Onderhoud buiten: Uitstekend

Oppervlakte: 54 m²

Energie

Energielabel: Geen energielabel beschikbaar

Energielabel einddatum:

Plattegrond

Brochure aanvragen