2021-11-08-01-Van-Egmond-Briefpapier-Logo
2021-11-08-01-Van-Egmond-Briefpapier-Logo

Höltersweg 18 – 20, 7556 BX Hengelo

Op bedrijventerrein Westermaat-Zuid gelegen bedrijfsruimte met riante bedrijfswoning, geheel gelegen op een ruim perceel van 2.000 m².
EUR 950.000,- k.k.

Kenmerken

Op bedrijventerrein Westermaat-Zuid gelegen bedrijfsruimte met riante bedrijfswoning, geheel gelegen op een ruim perceel van 2.000 m².

De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 936 m2 verdeeld over twee bouwlagen. De bedrijfsruimte bestaat uit aan de linkerzijde een ruime werkplaats, voorzien van vier overheaddeuren, een lichtstraat en een gasheater. Aan de rechterzijde bevindt zich de showroom alsmede een gedeelte magazijn en kantoorruimte. Op de eerste verdieping is een ruime opslagmogelijkheid en bevinden zich tevens een kantine en diverse kantoorruimtes.

Een gedeelte van de bedrijfsruimte is thans verhuurd. In overleg met partijen kan deze huurovereenkomst worden ontbonden.

De bedrijfsruimte is voorzien van de planologische functieaanduiding ‘detailhandel perifeer‘ d.w.z. dat verkoop van grootschalige detailhandelsartikelen op deze locatie is toegestaan.

De bedrijfwoning is gelegen achter de bedrijfsruimte en is ruim opgezet en beschikt bovendien over twee garages. De bedrijfswoning heeft een totale oppervlakte van ca. 144 m². Naast een ruime woonkamer en keuken is er op de begane grond ook een slaapkamer met badkamer en een bijkeuken. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers en een badkamer gelegen.

De bedrijfswoning kan onder voorwaarden omgezet worden naar kantoorruimte.

Bouw

Bouwjaar: 1998

Onderhoud binnen: Goed tot uitstekend

Onderhoud buiten: Goed tot uitstekend

Oppervlakte: 1080 m²

Energie

Energielabel: Geen energielabel verplichting

Energielabel einddatum:

Plattegrond

Brochure aanvragen