2021-11-08-01-Van-Egmond-Briefpapier-Logo
2021-11-08-01-Van-Egmond-Briefpapier-Logo

Hanzestraat 16, 7622AX Borne

Ruime vrijstaande bedrijfswoning met achtergelegen multifunctionele bedrijfsruimte
EUR 700.000,- k.k.

Kenmerken

Gelegen op het bedrijventerrein Molenkamp te Borne staat deze ruime vrijstaande bedrijfswoning met achtergelegen multifunctionele bedrijfsruimte. Het perceel waarop de bedrijfswoning en bedrijfsruimte zijn gesitueerd heeft een totale oppervlakte van 1.010 m². Het geheel is in 1988 gebouwd waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en het kwalitatief goed is afgewerkt.

 

De bedrijfswoning heeft een woonoppervlak van ca. 187 m² verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De bedrijfswoning beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan één slaapkamer en badkamer zijn gesitueerd op de begane grond. Realisatie van een vierde slaapkamer behoort tot de mogelijkheden. Rondom de bedrijfswoning is de tuin gesitueerd. Aan de achterzijde is een ruim terras waar volop rust en privacy is.

De kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 67 m² en is multifunctioneel te gebruiken. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 204 m² waarbij er tevens nog een entresolvloer is van ca. 56 m². De bedrijfsruimte is voorzien van een betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur, verlichting, krachtstroom en een heater. De bedrijfsruimte is in 2021 volledig geïsoleerd en gemoderniseerd.

Indeling bedrijfswoning:

Entree/hal met trapopgang en toegang tot de woonkamer, slaapkamer en badkamer. De badkamer welke gesitueerd is op de begane grond is recentelijk volledig gemoderniseerd. Middels de grote raampaartij aan de voorzijde komt het licht prachtig de woonkamer binnenvallen. De begane grond is volledig voorzien van vloerverwarming. De ruim opgezette keuken is gesitueerd aan de achterzijde, vanuit waar ook zicht is op het royale terras. De keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur (Bosch). Aansluitend is er nog een bergruimte én daaropvolgend een multifunctionele ruimte met een oppervlakte van ca. 67 m², te gebruiken alszijnde speelkamer óf kantoorruimte.

De eerste verdieping is overzichtelijk waar de overloop toegang geeft tot de badkamer en twee slaapkamers. Eenvoudig is er een derde slaapkamer te creeëren. De badkamer is volledig betegeld, heeft een douchecabine, wastafelmeubel, mechanische afzuiging en er is een toilet aanwezig.

Bouw

Bouwjaar: 1988

Onderhoud binnen: Goed tot uitstekend

Onderhoud buiten: Goed tot uitstekend

Oppervlakte: 514 m²

Energie

Energielabel: Geen energielabel beschikbaar

Energielabel einddatum:

Plattegrond

Brochure aanvragen