2021-11-08-01-Van-Egmond-Briefpapier-Logo
2021-11-08-01-Van-Egmond-Briefpapier-Logo

Demmersweg 92, 7556 BN Hengelo

Fraai bedrijfsverzamelgebouw, met een hoogwaardig opleveringsniveau op het kantorenpark Westermaat te Hengelo.
EUR 100,- per m² per jaar excl. BTW

Kenmerken

Fraai bedrijfsverzamelgebouw, met een hoogwaardig opleveringsniveau, gelegen op het kantorenpark Westermaat te Hengelo. Het bedrijfsverzamelgebouw heeft nog kantoorruimtes te huur, vanaf ca. 48 m² tot en met ca. 82 m².

In 2022 is het bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit drie bouwlagen, volledig gerenoveerd. Daarbij zijn kosten noch moeite gespaard om een modern en functioneel kantoorgebouw te creëren voor de hedendaagse ondernemer.

De moderne en stijlvolle entree, waarbij hoogwaardige materialen zijn toegepast, is een lust voor het oog. Een prachtige visgraat PVC vloer gecombineerd met een moswand en houten wandpanelen zorgen voor een verpletterende indruk bij binnenkomst. Dit afwerkingsniveau is doorgezet op iedere bouwlaag. Het eindresultaat: een prachtige moderne omgeving om in te werken.

De begane grond is reeds volledig verhuurd. Op de eerste verdieping is één kantoorruimte beschikbaar ter grootte van ca. 48 m². Op de tweede verdieping is een kantoorruimte, bestaande uit twee ruimtes, beschikbaar ter grootte van in totaal ca. 82 m². Gezamenlijk voorzieningen waaronder een toiletgroep en pantry bevinden zich op de eerste verdieping. Indien gewenst kunnen de kantoorruimtes tegen een meerprijs worden voorzien van kantoormeubilair.

Bouw

Bouwjaar: 2000

Onderhoud binnen: Uitstekend

Onderhoud buiten: Uitstekend

Oppervlakte: 788 m²

Energie

Energielabel: C

Energielabel einddatum: 16-11-2027

Plattegrond

Brochure aanvragen