2021-11-08-01-Van-Egmond-Briefpapier-Logo
2021-11-08-01-Van-Egmond-Briefpapier-Logo

Aleida Lasonderweg 4, 7555 SM Hengelo

Op een absolute zicht locatie aan de rand van Hengelo, op het Gezondheidspark, staat dit multidisciplinaire gezondheidscentrum.
EUR Huurprijs op aanvraag

Kenmerken

Op een absolute zicht locatie aan de rand van Hengelo, op het Gezondheidspark, staat dit multidisciplinaire gezondheidscentrum. In de directe omgeving is het regionale ziekenhuis gesitueerd alsook tal van andere medici. De bereikbaarheid is zowel met het eigen als met openbaar vervoer uitstekend te noemen.

Het markante gebouw dat fungeert als blikvanger is gebouwd pal naast de toegangsweg tot het Gezondheidspark. Het gebouw is gebouwd in de vorm van een moderne Saksische boerderij en is in 2013 opgeleverd. Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich een ruim opgezet én afgesloten eigen parkeerterrein.

Naast een fysiotherapeut én kinderdagverblijf op de begane grond bevinden zich op de daarboven gelegen verdiepingen kantoor-/praktijkruimtes. De kantoor-/praktijkruimtes hebben de beschikking over gezamenlijke voorzieningen waaronder een gemeenschappelijke wachtruimte en toilet. De eerste verdieping is toegankelijk middels een lift, de tweede verdieping met een vaste trap.

Voor de verhuur is beschikbaar één kantoor-/praktijkruimte ter grootte van ca. 47 m² gelegen op de tweede verdieping.

Bouw

Bouwjaar: 2013

Onderhoud binnen: Goed tot uitstekend

Onderhoud buiten: Goed tot uitstekend

Oppervlakte: 47 m²

Energie

Energielabel: Geen energielabel beschikbaar

Energielabel einddatum:

Plattegrond

Brochure aanvragen